Безплатно обучение за .NET софтуерни инженери и работа във фирма Telerik

Националната академия по разработка на софтуер (НАРС) и фирма Телерик (www.telerik.com) организират безплатно обучение за софтуерни специалисти в областта на .NET технологиите. Най-добре представилите се курсисти след това ще имат възможността да започнат работа по придобитата квалификация във фирма Телерик.

За кандидатите

Могат да кандидатстват всички, които:

–   са амбициозни и желаят да усвоят основите на професията софтуерен инженер и са мотивирани да работят по придобитата квалификация;
–   проявяват сериозно отношение към обучението и съумяват да вложат необходимото време и усилия да усвоят преподавания материал.
 
Предимства биха могли да бъдат:
–    висше образование в ИТ специалност;
–    владеене на английски език;
–    предишен опит в областта на програмирането. 

Обучението

Всички, предварително одобрени кандидати, ще получат възможността да се обучават безплатно, като започнат с курс „Въведение в програмирането със C#”. Завършилите успешно този ще бъдат поканени да преминат безплатно и следващото ниво – „Core.NET Developer”, а след това и специално профилирано обучение с разработка на реален практически проект. 

Стипендии

По време на обучението си в основния курс – “Core.NET Developer”, студентите ще получават и стипендии. 

За фирма Телерик

Най-добрият работодател в България за 2007г.

Телерик е водеща българска компания, която разработва и продава компоненти за потребителски интерфейси и софтуерни модули за .NET платформата на Microsoft. Компанията е основана през август 2002 г. и е една от най-динамично развиващите се софтуерни компании в световен мащаб. В екипа на фирмата работят вече над 110 специалиста, което я нарежда сред големите софтуерни компании в България.
Телерик е сертифициран златен партньор на Microsoft, Visual Studio Industry партньор на Microsoft, член на Консорциума на производителите на софтуерни компоненти и технологичен партньор на Borland. Освен в София, където е централата им, имат офис и в САЩ. 

Как да участваш?

За кандидатстване е необходимо да се изпрати CV (по образец на НАРС) и мотивационно писмо на aдрес:

officenars.bg
В писмото за участие като “subject” използвайте ключовата дума – телерик и трите ви имена (на латиница).
Повече информация може да получите на телефоните в офиса на академията – 02 / 958 99 65 и  02 / 858 19 66.
 
Крайният срок за подаване на документи е 09.06.2008 г.
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad