Безплатно обучение и работа във фирма Johnson Controls (17.09.2007)

Национална академия по разработка на софтуер и фирма Johnson Controls (www.jci.com) набират кандидати за безплатно обучение и работа като софтуерен инженер във фирмата.

Плаща ви се за да учите

Плаща ви се за да учите, а след това ви се предлага работа с придобитата квалификация. Не изтървайте своя шанс да навлезете в професията "софтуерен инженер"!

Кой може да кандидатства?

Могат да кандидатстват всички, които отговарят на следните условия:

  • Да са студенти във втори или по-горен курс или да са завършили висшето си образование
  • Да имат желание да работят в голяма и световно призната софтуерна компания, но нямат нужните знания и опит, за да започнат работа
  • Да са амбициозни и да имат огромно желание да усвоят основите на професията софтуерен инженер и да са мотивирани да работят по придобитата квалификация
  • Да проявяват сериозно отношение към обучението и да вложат достатъчно време и усилия за да усвоят учебния материал

Обучение

Всички одобрени кандидати ще бъдат включени в безплатния курс „Въведение в програмирането със С", финансиран от фирма Johnson Controls. Завършилите успешно въвеждащия курс ще бъдат поканени да преминат безплатно следващите нива: курсовете „Core С – Professional Training for C Developers" и „Real Time Operating Systems and Embedded C".

Стажове и стипендии

Успоредно с провеждането на основните курсове кандидатите ще работят като стажанти във фирма Johnson Controls, където в реални условия ще приложат наученото от курса. По време на обучението и стажа, всички студенти ще получават парична стипендия. Повече информация относно курсовете, кандидатстването за тях, стипендията и предлаганото заплащане след наемане на работа можете да получите по e-mail или по телефона.

За фирма Johnson Controls

Фирма Johnson Controls (JCI) е световен лидер в проектирането и производството на електроника за автомобили и софтуер за нейното управление. В центъра за развойна дейност на Johnson Controls в София работят над 350 инженери, софтуерни разработчици за вградени системи (embedded systems). Проектираните в Софийския клон на JCI устройства и софтуерът за тях участват в управлението на немалко от най-добрите автомобили по света. В София са проектирани и конструирани многофункционалните дисплеи на всички модели от серията Renault Clio, бордовият контрол на моделите от линията Nissan Micra, инструменталният панел на Citroen C6 и други.

Как да кандидатстваме?

За кандидатстване изпращайте CV и мотивационно писмо на адрес: office@nars.bg. За информация може да се обадите по телефона в офиса на НАРС. Краен срок за подаване на документи: 12.10.2007 г.

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad