Безплатно обучение и работа във фирма Fadata (20.08.2007)

Национална академия по разработка на софтуер и фирма Fadata (www.fadata.bg) набират кандидати за безплатно обучение и работа като Java софтуерен инженер във фирмата.

Плаща ви се за да учите

Плаща ви се за да учите, а след това ви се предлага работа с придобитата квалификация – един добър шанс да навлезете в професията "софтуерен инженер"!

Кой може да кандидатства?

Могат да кандидатстват всички, които отговарят на следните условия:

  • Да са студенти във втори или по-горен курс или да са завършили висшето си образование
  • Да имат желание да работят като софтуерни инженери, но нямат нужните знания и опит, за да започнат работа
  • Да са амбициозни и да имат огромно желание да усвоят основите на професията софтуерен инженер и да са мотивирани да работят по придобитата квалификация
  • Да проявяват сериозно отношение към обучението и да вложат достатъчно време и усилия за да усвоят учебния материал

Обучение

Всички одобрени кандидати ще бъдат включени в безплатния курс "Въведение в програмирането с Java". Завършилите успешно въвеждащия курс ще бъдат поканени да преминат безплатно следващото ниво: "Core Java Developer".

Стажове и стипендии

Успоредно с провеждането на второто ниво на обучение кандидатите ще работят като стажанти в фирма Fadata, където в реални условия ще приложат наученото от курса. По време на обучението и стажа, всички студенти ще получават парична стипендия. Повече информация относно курсовете, кандидатстването за тях, стипендията и предлаганото заплащане след наемане на работа можете да получите по e-mail или по телефона.

За фирма Fadata

Фирма Fadata е световен технологичен доставчик на ИТ решения за различни бизнес области като финанси, застраховане, системи за управление на бизнеса (ERP), информационни системи за корпоративни клиенти. Фирмата е една от малкото компании, които имат статус на Oracle Certified Advantage Partner – най-високото възможно партньорско ниво със световният технологичен доставчик Oracle.

Как да кандидатстваме?

За кандидатстване изпращайте CV и мотивационно писмо на адрес: office@nars.bg. За информация може да се обадите по телефона в офиса на НАРС. Срокът за подаване на документи изтече!

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad