Стартира “Спонсорирано обучение по С++”

C++ education15-03-2017

За курса „Спонсорирано обучение по С++“ кандидатстваха над 500 човека. Хора на различни възрасти и с разнообразни занимания направиха своя избор да се занимават с програмиране. След края на обучението, курсистите ще започнат работа в компанията спонсор – Евро Геймс Технолоджи.

За 7-ми път Евро Геймс Технолоджи ни се доверява за подбора на успешни кадри, които да започнат работа при тях. През годините сме обучили екипи както за езика С++ , така и за езиците Java, JavaScript и ActionScript. Квалифицирали сме над 700 човека, 200 от които работят в компанията спонсор. Голяма част от тях са се доказали като професионалисти и в момента заемат ръководни позиции в ЕГТ.

Над 10 години ОнТаргет провежда Спонсорирани курсове. Обучили сме програмисти за големи компании като Telerik, Johnson Controls, Fadata, Acsior, Daisy Technology и други. Всички те избраха ОнТаргет, тъй като е компания с дългогодишен опит в сферата на обученията. Качествените ни преподаватели и методи са се доказали през годините. Все повече големи компании разчитат на нас, за наемането на доказано добри програмисти.

Продължаваме да развиваме дейността си, за да можем да създадем квалифицирани кадри, които успешно да се реализират в света на технологиите.

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad