Разработка на мобилни приложения за Android

Разработка на мобилни приложения за Android02-09-2016

Практическото ни обучение Разработка на мобилни приложения за Android ще ви научи по бърз и лесен начин как да създавате Android приложения.

Android е open-source платформа за смартфони, таблети и други поддържащи интернет устройства. Този курс е изцяло практически насочен.  В него учейки се от лесни примери стъпка по стъпка ще разработите свое мобилно приложение. По време на занятията ще се запознаете с архитектурата и основните  структурни елементи на  Android платформата.  Ще се научите как да използвате потребителските интерфейси и да използват APIs и Google библиотеки за обогатяване на проекта.

За да се включите в обучението е необходимо да имате познания по Java. За всички, които нямат познания в областта или искат да ги опреснят преди включването им в курса “Разработка на мобилни приложения за Android” предлагаме възможност да преминат курс “Въведение в програмирането с Java” и “Java SE 8”.

Началната дата на курса е 27-ми септември, а продължителността 52 часа.

По време на занятията са предвидени лекции, упражнения и консултации с лекторите, както и гост лектори от софтуерни компании, които да разкажат и покажат част от работата си.

Курсът ще приключи с разработка на мобилно приложение.

На желаещите да се развиват в тази сфера предлагаме съдействие за намиране на работа.

Цената на курса е промоционална. Сега може да платите 496 лева вместо регулярните 840 лева.

Желаещите да се запишат и обучават е необходимо да се свържат с нас на: 02/958 31 06 , да ни пишат на courses@nars.bg.

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad