Обучение и работа като програмист

Обучение и работа като програмист

Включи се в инициативата за Обучение и работа като програмист.

Поради големия интерес към Спонсорирано обучение по С++ и работа удължаваме срока за кандидатстване до неделя 12.03.2017 включително. Не пропускай шанса да работиш за голяма софтуерна компания. Включи се и се реализирай като Програмист. Ако се стремиш към отлична кариера и добри доходи, инвестирай своето време и енергия в спонсорираното обучение по С++.

Ако притежаваш логическа мисъл, мотивиран си, владееш английски, и имаш соновни познания в областта на информационните технологии не губи време и си осигури място в курса. Обучението се спонсорира от Евро Геймс Технолоджи.

Курсът е подходящ и за начинаещи в областта.

Най-добре представилите се курсисти ще започнат работа в Евро Геймс Технолоджи – една от най-големите и бързо развиващи се компании в световната игрална индустрия.

За шести път Евро Геймс Технолоджи ни се доверява за провеждането на обучение и изграждането на екип от мотивирани програмисти. През изминалите издания над 150 участника намериха своята професионална реализация и вече са водещи специалисти в компанията – спонсор.
Бъди решителен! Осигури бъдещето си сега!

Очакваме твоето CV на e-mail: nadia@nars.bg.
При въпроси може да се свържеш с нас на тел.: 0894 772258

Крайният срок за подаване на CV-та е до 12.03.2017г.

Всеки, който подаде своето CV ще получи отговор по e-mail за следващите стъпки на обучението. Инициативата е за град София.

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad